Praktisk informasjon

Vi sender ut detaljert informasjon om leiren du er påmeldt 1-2 uker før leirstart.

Seileren må være svømmedyktig. Vest er påbudt til enhver tid mens vi seiler eller ferdes i motorbåt. 

 

PRISER

Dagsleir/kurs: 3 600,-

Overnattingsleir: 5 600,-

(Medlemsrabatt:  – 400,- )

Avbestillinger som gjøres senere enn 4 uker før start av aktuell leir blir refundert ved fremleggelse av legeerklæring eller ved annen særskilt grunn. Ved avlysning som følge av restriksjoner fra myndighetene refunderes påmeldingsavgiften minus et administrasjonsgebyr. 

Brettkurs

Lær å beherske brettet eller finpuss teknikken du allerede har opparbeidet. Hovedvekt på brettseiling, men med gode muligheter for å prøve seg i ulike jolletyper og SUP.

 

Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

RS Fevakurs

Prøv deg i en jolle som er kjapp og spennende, eller finpuss teknikken. Fartfylt og morsom seiling i tomasnnsjolle med ledelse av flinke instruktører. Litt teori, mye tid på vannet og mulighet til en dukkert og moro.


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

Optimistkurs

Lær å seile Optimistjolle i trygge og organiserte forhold, eller finpuss ferdighetene du allerede har lært deg. Det er selvfølgelig masse bading, andre vannsportaktiviteter og lek i tillegg til seilingen.


Alder: 8 – 13 år.

Pris: 3 600,-

Overnattingsleir

Utfordre deg selv på ulike typer joller, brett, båter og mye annen sommermoro. Leiren har fokus på opplevelser og samarbeid gjennom seiling og ekspedisjoner til øyene i nærområdet. Vi skaper de beste sommerminnene i et trygt og sikkeret miljø. 

Leiren går over 5 dager på øyen, Ytre Vassholmen. Alle måltider serveres av trenerne. 


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 5 600,-