Holmestrand Seilforening

Bærum seilforening inviterer til Vassholmen Sommerleir! Vi retter fokus mot seiling, trygghet og sikkerhet på vannet, samtidig som vi vil ha det gøy og skape seilglede.

Det kreves ingen forkunnskaper om seiling, og deltagerne benytter klubbens joller og brett. Sommerleiren er et tilbud både til barn og ungdom som har seilt tidligere, og for dem som ønsker å prøve seiling for første gang.

Alle trenere på sommerleiren har mye erfaring med seiling og god kompetanse til å lære bort. De eldre trenerne som har ansvar for gruppene har gjennomgått flere relevante kurs deriblant trenerkurs og livredningskurs.

Velg mellom overnattingsleir, Optimistkurs, RS Fevakurs og Brettkurs.

Overnattingsleir – Ytre Vassholmen

Et fartsfylt alternativ med muligheter for å prøve vannski, tube, seiljoller, brettseiling og ulike kjølbåter. Deltagerne overnatter på seilforeningens klubbhus på øya Ytre Vassholmen mandag til fredag. Alle måltider serveres av trenerne. Aldersgruppe 10-15år.

OBS! Vi henter og leverer i Bruksveien 63 på Snarøya.

Optimistkurs – Sarbuvollen (Høvik)

Lær å seile optimistjolle i trygge og organiserte forhold. Optimistjollen er en god nybegynnerbåt, og seiles ofte to og to på sommerleir. Seilerne tar med egen lunsj hver dag. På onsdager seiler vi på øytur til Ytre Vassholmen, både onsdag og fredag blir det mulighet for grilling i lunsjen. Aldersgruppe 8-13 år

RS Fevakurs – Bruksveien (Snarøya)

RS Feva er en tomannsjolle med storseil, fokk og genaker – Prøv deg i en jolle som er kjapp og spennende! Seilerne tar med egen lunsj hver dag. På onsdager seiler vi på øytur til Ytre Vassholmen, både onsdag og fredag blir det mulighet for grilling i lunsjen. Aldersgruppe 10-15år

Brettkurs – Bruksveien (Snarøya)

Lær å beherske brettseiling, eller finpuss teknikken du allerede har opparbeidet. Brettseiling krever litt konsentrasjon og vilje til å prøve, men når man først får det til går det unna!  Gode muligheter for et bad, og SUP i økter med mindre vind. Seilerne tar med egen lunsj hver dag. På onsdager seiler vi på øytur til Ytre Vassholmen, både onsdag og fredag blir det mulighet for grilling i lunsjen. Aldersgruppe 10-15år

Praktisk info

Dagsleir (optimist-, RS feva- og brett-kurs) arrangeres i ukene 25, 26, 27, 30, 31 og 32

Tidspunkter er mandag til fredag, kl. 09:00 – 16:00

Overnattingsleir arrangeres i ukene 25, 27, 30, 31 og 32. Overnattingsleirene starter mandag kl. 10.00 i Bruksveien, og er ferdige fredag kl. 14.30 samme sted.

Deltagere må være svømmedyktige. Vest er påbudt til enhver tid mens vi seiler, kullseiler eller ferdes i motorbåt.

Båttransport mellom de ulike henteplassene og anleggene gjennomføres av en trener. Vi henter på bryggen fra 08:30, og kjører barna til korrekt sted for påmelding. Vi venter til alle har kommet, eller klokken er blitt 08:50. Tilbudet kan benyttes av alle deltagere på dagsleir og koster 400,- tur/retur hele uken! Dette gjelder mellom Veritas, Sarbuvollen og Bruksveien.

Smart å ha med

 Vannflaske, solkrem, solbriller/caps, vest, matpakke, badetøy, håndkle, ekstra skift, regntøy og ullundertøy (det kan bli kaldt om sommeren også).

Seiltøy kan være våtdrakt, badeshorts, vindjakke, regnbukse – avhenger av temperaturen i vannet og lufta. Vi anbefaler ikke å seile i jeans/olabukse, joggebukse, store bomullsgensere. Alt seiltøy må tåle å bli vått av både regn og sjø. Ha med ekstra skift av både seiltøy og tørre inne-klær.

Til overnattingsleir sendes det ut en egen pakkeliste i forkant av leirstart.

Vi sender ut epost med informasjon 1-2 uker før leirstart.

Lurer du på noe? Se kontaktinformasjon nederst på siden. 

Brettkurs

Lær å beherske brettet eller finpuss teknikken du allerede har opparbeidet. Hovedvekt på brettseiling, men med gode muligheter for å prøve seg i ulike jolletyper og SUP.

 

Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

RS Fevakurs

Prøv deg i en jolle som er kjapp og spennende, eller finpuss teknikken. Fartfylt og morsom seiling i tomasnnsjolle med ledelse av flinke instruktører. Litt teori, mye tid på vannet og mulighet til en dukkert og moro.


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

Optimistkurs

Lær å seile Optimistjolle i trygge og organiserte forhold, eller finpuss ferdighetene du allerede har lært deg. Det er selvfølgelig masse bading, andre vannsportaktiviteter og lek i tillegg til seilingen.


Alder: 8 – 13 år.

Pris: 3 600,-

Overnattingsleir

Utfordre deg selv på ulike typer joller, brett, båter og mye annen sommermoro. Leiren har fokus på opplevelser og samarbeid gjennom seiling og ekspedisjoner til øyene i nærområdet. Vi skaper de beste sommerminnene i et trygt og sikkeret miljø. 

Leiren går over 5 dager på øyen, Ytre Vassholmen. Alle måltider serveres av trenerne. 


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 5 600,-