Personvernerklæring for Waka Waka Sommerleir AS

Parter

Når du melder deg på gjennom denne nettsiden, fungerer den kun som et mellomledd mellom deg som kunde og den bestemte seilforeningen/arrangøren som arrangør.

Både Waka Waka Sommerleir AS (“WW”) og Arrangøren håndterer personopplysningene i den forbindelse.

 

Vi selger aldri personopplysninger, og vi gjør vårt ytterste for å sikre dine data. Du kan alltid kontakte WW dersom du har spørsmål på [email protected].

 

Personopplysningene

Når du bruker nettsiden til påmelding samler vi inn og lagrer informasjon direkte knyttet til påmeldingen.

  • Informasjon du selv skriver inn i felter, kommer fram av feltene. Dette er typisk kontaktinformasjon og detaljer rundt den du melder på.
  • Informasjonen du selv fyller ut til en arrangør, er det arrangøren som er behandlingsansvarlig for, og som bestemmer både hvilken informasjon som skal samles inn, og formålet med disse.
  • Når du bruker nettsiden, samler vi inn informasjon ved bruk av informasjonskapsler. Dette lagrer hvilken nettleser og enhet du bruker, geografisk og demografiske opplysninger og hvordan og hvor lenge du bruker siden. Dette kan ikke knyttes til deg som person, eller identifisere deg. Dette kan deaktiveres i nettleseren din.

 

Informasjonen du fyller ut bruker vi for å sende deg bekreftelse på påmelding. Påmeldingen bekreftes også til arrangøren, med den informasjonen du har fylt ut. Formålet med dette er å kunne fullføre påmeldingen, og sikre deg den plassen du har bestilt. Det brukes også til å kommunisere med deg med viktig informasjon like før, under eller etter leiren. Vi tilrettelegger også for at arrangøren får bruke den samme informasjonen med de samme formålene. 

 

Formålet med kommunikasjon kan også være berettigede forretningsinteresser. Dette kan være ved viktig informasjon om betaling, pris, kapasitet, restriksjoner og lignende. 

 

Når du gir ditt eksplisitte samtykke kan informasjonen brukes til markedsføring i inntil ett år, samt til venteliste når du forventer at arrangøren tar kontakt med deg i etterkant.

 

Deling av personopplysninger

Personopplysninger du gir til WW kommer aldri til å bli solgt til tredjeparter eller annonsører. 

Det er noen tilfeller hvor personopplysningene dine blir delt med andre.

 

Når du melder deg på en sommerleir, eller gjennomfører en annen bestilling eller kommunikasjon med WW, deles informasjonen i påmeldingen eller kommunikasjonen med den aktuelle seilforeningen. Dette er for at seilforeningen skal ha oversikt over de påmeldte, og kunne levere det du har bestilt. Seilforeningene har inngått databehandleravtale med WW som begrenser bruken av personopplysningene. Seilforeningene/Arrangørene er behandlingsansvarlig for de opplysninger de velger å samle inn, og ansvarlige for å bruke opplysningene i henhold til oppgitt formål. Du bør sette deg inn i arrangørenes egne personvernerklæringer før en bestilling.

 

Ved salg av selskapet, fusjon, oppløsning eller lignende, kan personopplysninger inkluderes i eiendelene. I så fall blir du varslet gjennom e-post og får anledning til å slette eller endre den informasjonen som er lagret.

 

Deler av personinformasjonen kan også deles med tredjeparter når det er nødvendig for å levere innholdet og funksjonen på nettsiden, for eksempel påmeldingsoversikt og betalingsløsninger. Dette er for å kunne drifte tjenesten. Det inngås databehandleravtaler med alle tredjeparter hvor dette er aktuelt.

 

Lagring av opplysninger

Alle opplysninger lagres sikkert med begrenset tilgangskontroll. Likevel er ingen datasystemer garantert lukket og ugjennomtrengelig, vi ber deg dermed være oppmerksom på hvilke sensitive opplysninger du deler. Opplysninger lagres i EØS-området.

 

Opplysninger lagres så lenge det er nødvendig for bruken av løsningen og gjennomføringen av Arrangementet. Dette er vanligvis ikke lenger enn ett år. Opplysninger slettes når formålet ikke lenger er tilstede.

 

Noen opplysninger lagres lenger. Data som er anonymisert og som ikke kan brukes igjen til identifisering, kan lagres og sammenstilles for senere bruk. 

Betalingsinformasjon lagres i fem år, i henhold til lovpålegg fra bokføringsloven og hvitvaskingsloven. Ønsker man ikke gi fra seg informasjon i betalingsprosessen, kan bestillingen heller ikke fullføres.

 

Tredjepartsapplikasjoner

Nettbutikkløsningen WooCommerce leveres av Automattic. Dataene behandles i henhold til databehandleravtale. Automattics personvernerklæring finnes her: https://automattic.com/privacy-notice/

 

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din brukeropplevelse på våre sider. Bruk av informasjonskapsler kan du skru av i nettleseren din. Endringer i innstillingene kan påvirke funksjonene på nettsiden.

 

Analyseverktøy leveres av Google Analytics. Les Googles personvernerklæring her: https://privacy.google.com/businesses/ 

https://cloud.google.com/security/gdpr/

 

Analyseverktøy og sporing av annonseeffekt leveres av Meta. Vi har ikke tilgang til dataen, og den er en del av avtalen mellom Meta og deg. Les mer om Metas personvern her: https://www.facebook.com/about/privacy/update 

 

Dine rettigheter og muligheter

Du har rett til å kontakte WW og/eller arrangøren for å trekke et samtykke. I så fall må du kontakte WW og arrangøren og be om dette. Det kan føre til at bestillingen din annulleres. I så fall skal du få beskjed om det.

 

Du har følgende rettigheter rundt dine egne personopplysninger:

  • Rett til å motsette deg at vi behandler opplysningene dine
  • Rett til å be om sletting av personopplysningene dine
  • Rett til å be om utskrift av opplysningene vi har lagret
  • Rett til å korrigere eller oppdatere informasjonen din
  • Rett til å bestride alle salgs automatiserte beslutninger vi tar om deg. En automatisert beslutning er en beslutning som tas uten menneskelig inngripen og som kan ha juridiske konsekvenser. Dette brukes vanligvis ikke hos WW.

 

For å bruke en av rettighetene dine, kontakt WW på [email protected]. Det kan hende du er nødt til å identifisere deg som eier av personopplysningene før vi kan oppfylle rettighetene dine. Hvis vi ikke kan identifisere deg, kan det hende vi ikke har anledning til å oppfylle henvendelsen din. I så fall vil vi gi deg en begrunnelse på dette.

Brettkurs

Lær å beherske brettet eller finpuss teknikken du allerede har opparbeidet. Hovedvekt på brettseiling, men med gode muligheter for å prøve seg i ulike jolletyper og SUP.

 

Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

RS Fevakurs

Prøv deg i en jolle som er kjapp og spennende, eller finpuss teknikken. Fartfylt og morsom seiling i tomasnnsjolle med ledelse av flinke instruktører. Litt teori, mye tid på vannet og mulighet til en dukkert og moro.


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

Optimistkurs

Lær å seile Optimistjolle i trygge og organiserte forhold, eller finpuss ferdighetene du allerede har lært deg. Det er selvfølgelig masse bading, andre vannsportaktiviteter og lek i tillegg til seilingen.


Alder: 8 – 13 år.

Pris: 3 600,-

Overnattingsleir

Utfordre deg selv på ulike typer joller, brett, båter og mye annen sommermoro. Leiren har fokus på opplevelser og samarbeid gjennom seiling og ekspedisjoner til øyene i nærområdet. Vi skaper de beste sommerminnene i et trygt og sikkeret miljø. 

Leiren går over 5 dager på øyen, Ytre Vassholmen. Alle måltider serveres av trenerne. 


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 5 600,-