Nesodden Seilforening

Waka Waka Steilene foregår på øygruppa Steilene utenfor Alværn, på vestsiden av Nesodden. Sommerleiren arrangeres av Nesodden Seilforening, som har tilholdssted her, og gjennomføres de første ukene etter skoleslutt og de siste ukene før skolestart. 

Sommerleirukene varer fem dager, mandag til fredag. Sommerleiren passer for barn og ungdom i alderen 8-15 år. Fokuset er at barna skal lære å seile og å bli trygge på og rundt sjøen. Alt skjer på et morsomt nivå, med mye lek og bading. Barna lærer å seile i Optimistjolle og RS Feva, hvor de seiler to og to. Optimistjollen passer for alle (båten med hvit seil til høyre), mens RS Feva (båten med gule seil) passer for seilere som er litt eldre. 

Ettersom leiren arrangeres på en øy kjører vi båt ut. Alle barna leveres og hentes på Alværn brygge. Leveringstidspunktene er 08:30 og 09:00, hentetidspunktene er 15:40 og 16:00. Hvilket tidspunkt man leverer og henter angis ved påmelding.

Alle deltakere må ha med egen flytevest. Dette kan ikke være en som blåser seg opp, da den skal bades med. I tillegg må man ha med seg lunsj, drikkeflaske, solkrem, klær og håndkle. Seilforeningen disponerer blant annet et stort klubbhus med garderober hvor barna kan skifte og oppbevare tingene sine.

Følg gjerne Nesodden Seilforening på Facebook, her legges det ut oppdateringer underveis. Dersom du ønsker å se litt mer av jollemiljøet i Nesodden Seilforening, kan du også spørre om å bli medlem av gruppen “Jolleseiling Nesodden”.

Praktisk informasjon sendes ut til alle foresatte som er oppgitt ved påmelding omtrent en uke før leiruken starter.

Dersom det er noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi sees på Steilene!

Brettkurs

Lær å beherske brettet eller finpuss teknikken du allerede har opparbeidet. Hovedvekt på brettseiling, men med gode muligheter for å prøve seg i ulike jolletyper og SUP.

 

Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

RS Fevakurs

Prøv deg i en jolle som er kjapp og spennende, eller finpuss teknikken. Fartfylt og morsom seiling i tomasnnsjolle med ledelse av flinke instruktører. Litt teori, mye tid på vannet og mulighet til en dukkert og moro.


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 3 600,-

Optimistkurs

Lær å seile Optimistjolle i trygge og organiserte forhold, eller finpuss ferdighetene du allerede har lært deg. Det er selvfølgelig masse bading, andre vannsportaktiviteter og lek i tillegg til seilingen.


Alder: 8 – 13 år.

Pris: 3 600,-

Overnattingsleir

Utfordre deg selv på ulike typer joller, brett, båter og mye annen sommermoro. Leiren har fokus på opplevelser og samarbeid gjennom seiling og ekspedisjoner til øyene i nærområdet. Vi skaper de beste sommerminnene i et trygt og sikkeret miljø. 

Leiren går over 5 dager på øyen, Ytre Vassholmen. Alle måltider serveres av trenerne. 


Alder: 10 – 15 år.

Pris: 5 600,-